Серијата Sen Çal Kapımı започнува денес

Серијата Sen Çal Kapımı започнува денес

Долгоочекуваната серија наречена Sen Çal Kapımı започнува со емитување денес во Турција.
Серијата требаше да ја има својата премиера на 1 јули, но поради промената на режисерот, премиерата беше преместена на 8 јули.

Дејствието на серијата е засновано на врската помеѓу Еда (Ханде Ерчел) и Серкан (Керем Бурсин). Еда е млада девојка која инвестираше во образованието. Таа се соочува со проблем, а нејзината меѓународна стипендија за колеџ е одземена. Без неа, таа нема да може да ги продолжи студиите и ќе остане само на средно образование. Серкан и нуди стипендија, под услов да се преправа дека е заедно во наредните два месеци. Еда првично ја одбива понудата, но поради новите услови, таа е принудена да се согласи. Серкан и Еда почнуваат да доживуваат страсна, предизвикувачка врска која ќе ги натера да заборават на сè до сега. Останува да се види во која насока сè ќе се развива.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*