Серијата Ќерката на амбасадорот ќе ја сними последната епизода од оваа сезона!

Серијата „Ќерката на амбасадорот“ со водечки актери Енгин Акијрек, Неслихан Атагил и Ураз Кајгилариоглу, започна да се емитува овој понеделник по долгата пауза поради „Ковид-19“. Серијата се очекуваше да ја заврши последната сезона во епизодата 20, но не! Финалето од првата сезона ќе стане следната епизода во 17-та епизода.
Серијата ќе се врати повторно во септември со својата втора сезона. .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*