Серијата Забрането јаболко ја научи својата лекција од минатата сезона, нема да ја направат истата грешка!

Продолжува снимањето од 4 сезона на серијата. Познатата актерка ШЕвал Сам, која му даде живот на ликот на Ендер во серијалот, се осврна на опасноста од пандемијата и изјави дека таа продолжува да ја работи својата работа.

Славната актерка рече: „Животот продолжува. Ние мора да бидеме одговорни за нашата работа. „Одам со акции, затоа што ако се случи нешто необично, да не ги оставиме луѓето без Забрането јаболко“.

Да се потсетиме дека многу серии во Турција во март, поради пандемијата на коронавирус, беа избришани од екранот за кратко време, бидејќи немаше делови за акции.
Телевизиските канали, исто така, се обидоа да го затворат празнината со тоа што се свртија кон старите продукции во овој период.

Како и да е, за прв пат во индустријата може да предизвика огромна штета при ненадејна неволја.Тимот церијата Забрането јаболко не сака повторно да падне во истата грешка со снимање на епизоди на акции.

Шевал Сем, привлекувајќи внимание на оваа ситуација, рече дека тие ќе напредуваат со акции во 4-та сезона од серијалот Забрането јаболко. Интервјуто можете да го гледате од видеото.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*