Серијата Забрането јаболко како Отомански харем

Зошто серијаta Забрането јаболко е толку популарна? Постојат различни одговори на ова прашање. Сепак, највпечатлив аспект е тоа што лубовните врски во серијата ја прави публиката многу лубопитна. Чија рака е во чиј џеб е магичната моќ на Забранетото јаболко….

Во овој правец, како отоманскиот харем доаѓа карактерот на Халит Аргун, кој всушност е најважниот лик на серијата.

Секое дете на Халит е од друга сопруга …

Талат Булут, со неговата професионална глума е восхитувачки во овој момент ..

Карактерот на Јилдиз во 3 сезона на Забрането јаболко ја префрли од драмска серија во комедија-драма.

Аспектите на лубовните врски кои изгледаат апсурдни за публиката,со превртување на ситуацијата од драма во комедија со претерано шоу,беше надмината со тоа што публиката се смееше.

Еда Еџе ги зголеми импровизациите со ликот на Јилдиз.

Шевал Сем го прикажа Ендер претерано колку што беше можно.

Во ликот на Шахика, Несрин Чавадзаде се прилагоди да биде лоша жена и серијата За забрането јаболко додека одеше во финалето, на третата сезона експлодираше.

Се смета дека тимот за Забрането јаболко, кој се очекува да се собере во август, ќе сними епизоди и ќе се сретне со публиката во 4-та сезона по 2-та недела од септември.

Секако, Халит Аргун, османлискиот харем и нови врски се неопходни во новата сезона. Новите лубовни врски на Халит се неопходни за 4-та сезона од серијата …

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*