Серијалот Mucize Doctor носи многу моќна порака до општеството!

Новата сезона од серијата Mucize Doctor наскоро ќе започне да се емитува на телевизијата Фокс. Очекувањето на новата сезона од серијата, која не можеше да се емитува со месеци поради пандемијата на коронарна вирус во своите 28 епизоди, конечно заврши. Втората сезона од серијата ќе започне со многу ефикасна епизода.

Објавен е првиот трејлер за 29-та епизода, во кој Али Вефа го држи бебето. Онур Туна зборуваше за достигнувањата на Али Вефа. Таму е Али Вефа кој прави сè што се вика „Не можете да го направите тоа“. Впечатлива реченица од серијата е „Еднаков живот за сите“. Пораките од серијата дадени со цел да се подигне свеста за лицата со аутизам се многу ефикасни.

„Ова не е финале за Али Вефа, кој го помина најдолгото и најтешко патување на светот, тоа всушност започнува сега“. Оваа порака е испратена до лубителите на серијата во трејлерот. Она што го видовте во првата сезона беше само почеток, во втората сезона ќе се соочите со сосема различни емоции, а одличните авантури на Али сè уште нè чекаат.

Судејќи според коментарите на социјалните мрежи, милиони гледачи ги очекуваат новите епизоди. Серијата се очекува да се емитува во септември.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*