Серенај Сарикаја ќе се омажи!

Турската актерка Серенај Сарикаја се омажи за својот партнер Џем Јилмаз.
Медиумите во Турција посветуваат големо внимание на односот на парот. Тоа е во таблоидите скоро секој ден, а се анализираат многу аспекти на врската и нивните животи. Откако го привлекоа вниманието на себе заради престојот во полиција, по вербален судир со еден од соседите, овој пат станува збор за многу поубава тема.

Според голем број новинари, Серена и Џем ќе стапат во брак во наредните денови. Како доказ за тоа тврдење, објавена е фотографија на која е прикажан прстенот на нејзината рака.

Вчера и беше роденден на актерката, таа наполни 29 години.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*