Серенај Сарикаја бремена?

Во изминатите неколку месеци, актерката Серенај Сарикаја честопати беше во центарот на вниманието.
Прво се шпекулираше дека е во брак, потоа дека врската со Џем Јилмаз е во криза. Денес, повторно пристигнуваат информации што можат да ја потврдат првата вест за крунисувањето на нивната врска со бракот. Според Серен Серенгил, кој е запознаен со ситуацијата во светот на турските серии, актерката е бремена!
Меѓу другото, Серенај објави фотографија на социјалните медиуми во која изгледа навистина среќна, со широка насмевка на лицето. Додека обожавателите се задоволни затоа што таа се насмевнува, прашањето дали актерката е бремена, сè повеќе минува низ коментарите. Засега нема официјални потврди, но нема демант на оваа информација.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*