Сепак, постојат и такви кои ја сакаат својата свекрва: Бурак на својата и купи неверојатна зграда која…

Бурак на свекорот и свекрвата им купил куќа. Бурак, навистина, е вистински џентелмен. Освен фактот што многу жени го сакаат него поради неговиот изглед и глума, очигледно, и финоста е една од неговите доблести. Бурак и неговата сопруга Фахирија поминаа извесно време во Дизелдорф, Германија, каде што живеат нејзините родители. Причината за ова е бременоста на Фахрие, која во оваа ситуација сака да биде близу до нејзината мајка, којашто се грижи за исхраната на Фахрие. Со цел Бурак да им покаже на својот свекор и свекрва колку се грижи за нивната ќерка, решил да купи куќа вредна три милиони евра, што, пак, ќе биде зграда во која ќе се сместат и неговите многубројни гости кои доаѓаат кај него.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *