Само 13 епизоди од втората сезона од серијалот Бабил, подготвена замена?

Турските блогери пишуваат денес дека Ay Yapim планира да ја заврши серијата Бабил порано отколку што беше во преден план.
На ова најверојатно влијае влијанието на не многу високи оценки и малку полошо оценување од планираното. Ќе има само 13 епизоди во втората сезона, а серијата ќе биде завршена до зима. Многу работат на нов проект. Станува збор за проект што ќе ја замени серијата „Бабил“, а според достапните информации, ќе започне со емитување во јануари 2021 година.

Проектот е опишан како „Втор Езел“, со актерска екипа полна со квалитетни и познати имиња. Повеќе информации за сè ќе бидат достапни во наредните денови.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*