Саваш се заљуби во убавата турска актерка но …

Познатиот турски актер Фуркан Андич, познат кај нас како Саваш во хит серијата Мерјем, има 28 години и е еден од млaдите и надежни актери на Турција. Актерот кој го игра Саваш беше во врска со убавата турска актерка Дилан Чичек Дениз, но љубовта им пукна како бомба. Дилан Чичек Дениз е една од најубавите турски актерки, која во 2014 година беше крунисана за Мис Универс Турција и ја презентираше нејзината земја во ова натпреварување во Мис Универсе.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *