Родители за прв пат, еве како се изјаснуват Бурак и Фахријe за овој факт!

Бурак Озџевит и Фахрие Евџен беа интервјуирани вчера од страна на новинарите додека беа на прошетка во Арнавуткој. Двајцата актери го очекуваат своето прво дете и наскоро ќе станат родители. “Многу сме среќни, тоа е неописливо чувство”. Фахрие е чувствителна на некои работи, како што обично и е случај за бремени жени, но сѐ е многу природно и разбирливо “, рече актерот на” Кара Севда “. Додека познатата актерка посочи дека не е многу фокусирана на советите од другите, таа не чита ни книги за бременост. “Во моментов уживам, чувствувам длабоко во моето срце што треба да направим за моето бременост да оди како што треба”, рече таа. Девојче или момче , славната двојка не знае, но тие ќе бидат многу среќни без разлика што ќе биде машко или женско.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *