Рекордно плаќање за Озчан Дениз

Според турските медиуми, актерот Озчан Дениз добил рекордно плаќање за работа на проектот.
Плаќањето се однесува на неговата работа во серијалот Seni Çok Bekledim, што ќе се емитува на турската телевизија Стар. Висината на парите е 5 милиони турски лири (608.746 €). Компанијата Скала Медија, која е надлежна за овој проект, му припаѓа на Озчан. Тој исто така ќе биде еден од сценаристите во оваа серија.

Заедно со него, во главната улога ќе биде и Irem Helvacioglu. Улогите во серијата ќе ги играат Џанер Шахин и Илхан.

Проектот доби и директор пред неколку дена. Тоа е Шахин Алтуг. Сè уште не е познато кога серијата ќе започне со емитување на ТВ Стар.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*