Раскинаа Демет Оздемир и Сечкин Оздемир

Двојката која уживаше само четири месеци заедно ставија точка на нивната врска. Нивното раскинување беше откриено преку социјалните мрежи. Демет и Сечкин ги избришаа сите заеднички слики од Instagram и повеќе не се следат меѓу себе, потврдувајќи ги гласините за раскинот. Оваа вест изненади многу луѓе поради фактот што Демет и Сечкин почнале да живеат заедно и да се среќаваат со своите семејства. Се зборуваше дека двојката планира да се вераат следната година. Двојката не дале изјава по повод овој раскин.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*