Ранко од „Чиста љубов” во врска со познатата актерка

Познатиот актер кој го гледаме во хит серијата на Сител, Чиста љубов, а ја има главната негативна улога, е во врска со познатата актерка Јелена Перчин.
Двајцата уживаат во врската, а Момчило во приватноста е сосема поинаков човек, омилен меѓу колегите.
Црногорецот ужива со убавата Хрватица.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *