Разрешување во серијалот Чукај во мојата врата

Чукај во мојата врата е серија која поставува нови рекорди од епизода во епизода. МФ Yapim го сфати целиот проект сериозно и резултатите се повеќе од очигледни. Денес, луѓето од таа компанија издадоа изјава поради разрешување на еден од членовите на тимот. Еден од лицата задолжени за техника и монтажа беше отпуштен. Причината за откажувањето е оправдана. Пред да се емитува епизодата, тој објави сцена за бакнежи пред јавноста, со што прекрши едно од основните правила на доверливост кога станува збор за таа работа.

Еве ја сцената.

Од: ТВ изложени

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*