Разводот влијае врз кариерата на актерката Хазал Филиз Кучукосе

Познатата актерка од “Кара Севда”, Хазал Филиз Кучукосе, позната како “Зејнеп” го заврши нејзиниот брак со Туан Тунал. И покрај тоа што беше заедничка одлука, актерката навистина не може да се справи со оваа промена во нејзиниот живот. Според турските медиуми, разводот влијаел на нејзината емоционална состојба и оттука и нејзината кариера. Последните два пројекта каде што учествуваше “Зејнеп” после “Кара Севда”, ја немаа истото влијание на јавноста која ја имаше во “Кара Севда”, а ова е резултат од разводот, пишуват медиумите.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*