Промена на датумот на серијалот Чукај на мојата врата и Господин погрешен

Телевизијата Фокс подготвува програма за новата сезона, која започнува на есен.

Веќе се донесени некои решенија, па серијата Чукај на мојата врата ќе се емитува на друг ден. Наместо во среда, сè попопуларната серија Чукај на мојата врата ќе се емитува во недела. Што се однесува до серијата Господин погрешен, можно е продолжувањето на снимањето на сериите да биде откажано доколку оценката на серијата не се искачи над 6%. Доколку серијата продолжи, не се знае кога ќе се емитуваат новите епизоди, т.е. кои денови. Петок од есента ќе биде резервиран за нова серија на Медијапим наречена Kimsesizler.

Нема да има промена до новата сезона, која започнува во септември.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*