Промена во серијалот „Забрането јаболко“

Додека повеќето турски серии се враќаат по паузата поради коронавирус, дошло до промена во серијалот „Забрането јаболко“.
Проектот го напушти поранешниот директор Неслихан Јешилјурт. Наместо тоа, Мурат Озтурк ја презеде позицијата.

Да ве потсетиме, серијата ни носи приказна за двајца богати браќа, кои имаат различни соништа и погледи на животот. Сестрите Јилдиз и Зејнеп, исто така, со различни мислења кога станува збор за пари и богатство. Двете живеат заедно во скромно опкружување. Јилдиз реши да се збогати и да обезбеди добар и гламурозен живот за себе и нејзината сестра, така што никој повеќе не ги понижува. Зејнеп работи за компанија купена од Алихан Ташдемир. Алихан е арогантен, духовит, богат бизнисмен. Иако Зејнеп и Алихан се сосема различни, со тек на време влегуваат во страсна врска. Сепак, Зејнеп не знае дека Алихан Халит е деловен партнер и брат на неговата поранешна сопруга.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *