Приведени Серенај Сарикаја, нејзината мајка и Џем Јилмаз ?!

Според турските медиуми, Серенај Сарикаја, нејзината мајка и Џем Јилмаз биле однесени во полициската станица во Бодрум, каде останале 3 часа.
Тие дадоа изјава и разговараа со припадниците на полицијата, кои сè уште не дадоа официјална изјава за ова прашање. Според сè уште непотврдените информации, дошло до судир со соседите, која завршила со закана за физичко насилство! После тоа, соседите, наводно, повикале полиција.

Се очекува официјална изјава од полицијата, како и изјави од актерите на овој настан.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *