Пресладок: Погледнете колку порасна и како денес изгледа малиот Озан од „Нашата Дениз“ (фото)

Речиси во секоја турска серија улога имаат малечки дечиња кои инстантно ги освојуваат симпатиите на публиката. Досега имаше многу такви, а последна во низата на која се сеќаваме е малата турска ѕвезда која ја играше улогата на Мелек. Сега драмата „Нашата Дениз“ се прикажува на неколку канали на Балканот, а една од улогите му припаѓа на слаткото детенце Озан кое го глуми синчето на несреќната Дениз. Неговото вистинско име е Чаглајан Дорку и сега има 9 години. Обожава да глуми пред камера и да се фотографира, а еве колку е пораснато денес ова мало фраерче.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*