ПРЕД 16 ГОДИНИ БИЛА МИС НА ТУРЦИЈА, НИЕ ЈА ГЛЕДАВМЕ ВО ДИЛА – ДЕНЕС ИЗГЛЕДА ВАКА

Хатиџе Шендил (34) е актерка со заносна убавина. Физичкиот изглед на 18 година и ја донесе титулата Мис на Турција, и кога се насочи кон актерството, нејзината атрактивност и талент ја направи да биде една од најпопуларните турски актерки.

Убавината на Хатиџе прво ја призна жирито во Турција, а потоа истата година и жирито во Европа, затоа што тогаш го освои третото место на изборот за мис на Турција.
Оваа прекрасна актерка откога почна да се занимава со глума, никогаш не и недостигале улоги. Играше во сериите Eylul”,”Fesupanallah”,”Kurtlar Vadisi Pusu”и многу популарната серија “Дила”.А дали некој успеа да го освои нејзиното срце? Секако, актерката судбоносното “Да” го кажа во 2015 година.Таа е заљубена и изгледа прекрасно. Како што можеме да видиме на Инстаграм, има и супер стил, а посебен нејзин печат е непосредноста со која плени.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *