Први информации за финалето на серијата Господин погрешен

Судбината на продолжението на серијата Господин погрешен е сè уште неизвесна. Првите информации за тоа кога ќе се одржи финалето на овој проект се појавија денес.
Финалето на првата сезона од серијата Господин погрешен (веројатно крајот на серијата), наводно, ќе биде во последната недела од септември, или првата недела од октомври.

Сè уште се неофицијални информации. Истото важи и за бројот на епизоди на Господин погрешен. Според првите информации, серијата ќе има вкупно 20 епизоди. Ова е број кој се чини недостижен, имајќи го предвид бројот на недели до почетокот на октомври и бројот на епизоди на емитување. Сепак, последниот збор е на телевизискиот канал Фокс, кој ја поседува серијата.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*