Потврдено – Џан Јаман во серија за животот на хомосексуалците

Информацијата што беше објавена претходно – доби официјална потврда.
Покрај серијата Сандокан, турскиот актер Џан Јаман ќе се појави и во друг проект во Италија. Тоа е серија која ќе ја раскаже приказната за ЛГБТ заедницата во Италија. Серијата се вика „Le Fate Ignoranti“ и за тоа е задолжен Ферзан Озпетек. Снимањето на оваа серија започнува во април, а официјално е потврдено дека Џан Јаман ќе се појави во една од улогите. Па така, Џан ќе снима најмалку две серии во Италија.

Новата серија ќе се состои од вкупно осум епизоди. Проектот ќе се емитува на каналот Фокс Италија.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *