Потврдено – Чагатаи Улусoy во нова серија

После неколку недели неизвесност, конечно све е решено.
Според бројни турски медиуми, информацијата е официјално потврдена. Актерот има потпишано договор со TIMS & B. Тоа е договор за улога во серијалот Şeref Sözü. Исто така, беше откриено дека серијата ќе започне со емитување следната сезона во септември оваа година. Режисер на серијата е Цевдет Меркан.

Заплетот на новата серија ќе биде снимен во Мардин, а сценариото го напиша Еда Тезчан (позната од серијата Херџаи). Снимањето е предвидено да започне во првите денови од август.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*