Потврдено – Нова Рејхан во третата сезона од серијата Заклетва

Третата сезона од серијата Yemin | Заклетва нè чека во наредниот период .
Одамна е познато дека Озге Јагиз повеќе нема да биде дел од овој проект. Младата актерка ја напушти серијата „Заклетва“, а се бараше соодветна замена подолго време. Луѓето од продукцијата потврдија и во новата сезона ќе гледаме друга актерка во улогата на Рејхан. Во таа улога ќе ја гледаме Илајда Алтантас. Третата сезона од Заклетвата ќе се емитува во нова телевизиска сезона на Турскиот канал 7.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*