После разводот, двајцата познати турски актери уште се однесуват како непријатели.

Познатата актерка од “Кара Севда”, Хазал Филиз Кукукосе, се развела од нејзиниот сопруг, актерот Туан Тунали, без да даде никакво објаснување.


Се шпекулира дека нивниот 4-годишен брак е уништен поради неверството на актерката, но ништо не е официјално.
Додека постапката за развод продолжува, двајцата актери се сретнаа во судницата, се вели дека нивниот однос воопшто не е подобрен. Тие се гледаат како двајца непријатели.

. #PanteneMucizesi ile dolu bir gece 💛✨ #PanteneAltınKelebek

A post shared by Hazal Filiz Tunalı / Actress (@hazalfilizkucukkose) on


“Некои бракови изгледаат многу убави од надвор, но одвнатре се опустошени” – беа зборовите на познатата актерка позната како Зејнеп.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *