Поранешната девојка на Бурак Озџевит дејствува слично како Фахрие Евџен: Фановите почнуваат да се сомневаат

Пред неколку дена, актерката Фахрие Евџен објави фотографија без шминка за да “ги замолчи” сите оние кои пишуваа дека направила естетска интервенција. Изгледа дека чинот на Евџен ја “копирал” поранешната девојка на актерот, Џејлан Чапа . Џејлан Чапа објави фотографија без шминка, но фановите различно ја интерпретираа нејзината порака.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*