Поминаа 12 години од хит серијата: Турската актерка денес изгледа вака

Поминаа 12 години откако се сними хит серијата 1001 ноќ. Убавата Шехерезад која е во врска со актерот од серијата или Бергурзал Корел, и денес изгледа совршено. Таа има и синче со актерот Халит Ергенч, а изгледа како сеуште да има 20 години.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *