Полковник Тефик беше во брак со најплатената турска актерка од која се разведе, а имаат и две ќерки близначки (фото)

Турскиот актер Онур Сајлак кој го гледаме во улогата на полковник Тефик во турската драма „Далеку од дома“, во 2007 година се појави во улогата на Тилки во серијата „Аси“. Таму играше заедно со својата сега поранешна сопруга или најплатената турска актерка Туба Бујукустун, која ја играше главната улога Аси.Тие се венчаа на 28-ми јули 2011 година во Париз, додека во 2012 година им се родија ќерките близналки Маја и Топрак.Двојката се раздели на 5-ти јуни 2017 година.Фото


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *