Покрај добриот изглед и глумата Кемал од „Карасевда“ знае одлично да танцува

Турскиот актер Бурак Озџивит, кој на домашната публика и остана во паметење по улогата на Бали-бег во серијата „Сулејман Величествениот“, го изговорил судбоносното „да“ на долгогодишната девојка и колешка Фахрие Евџен, а сега на малите екрани го глеаме во улога на Кемал во Серијата „Карасевда“ која се емитува на Сител.Се чини дека се зголеми и гледаноста и на серијата „Карасевда“ во која Бурак е во улога на Кемал, а неодамна во една епизода имавме шанса да го видиме како танцува, но само на кратко.Затоа во едно гостување во Турска емисја го замолија да им покаже како танцува на Турската народна музика,а публиката беше повеќе од воодушевена.Очигледно покрај добриот изглед и талетот за глума, тој има талент и за танцување.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *