Познато е што ќе се случи со анимираниот филм на кој работеше Ханде Ерчел

Покрај ТВ серијата Чукај на мојата врата, Ханде Ерцел работеше и на друг проект во 2020 година.
Тоа беше анимиран филм за авантурите на слонот Долифант. Нејзиното поранешно момче Мурат Далкилиќ има права да го продуцира тој филм. По раскинувањето на Ханда и Мурат, младата актерка престана да работи на тој проект. Едно време, судбината на анимираниот филм на Мурат беше доведена во прашање. Вчера Далкилиќ ги реши сите дилеми.

Мурат потврди дека ќе продолжи да работи на филмот без Ханда Ерчел. Проектот Долифант продолжува без вклучување на неговата поранешна девојка.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *