Познато е од што боледува Неслихан Атагул

Денес беше потврдена веста дека актерката Неслихан Атагул ќе отсуствува десет дена од снимањето на серијата Ќерката на амбасадорот. Причината за тоа отсуство е болеста на актерката. Многумина сметаа дека актерката, како и сè поголем број нејзини колеги, е заразена со коронавирус. Тоа не е случај, сепак. Актерката има т.н. синдром на иритирани црева. Во октомври минатата година, нејзиниот сопруг имаше идентична дијагноза. Сега Неслихан Атагул ја доби истата болест. За среќа, ништо не е тешко или комплицирано.

Актерката ќе направи мала пауза и после тоа ќе може да се врати на секојдневните активности. Синдромот не е пријатен, но наскоро сè ќе биде во ред.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *