Познато е кога започнува снимањето на новата турска серија Kimsesizler

Во периодот што следи ќе започне снимањето на новата турска ТВ серија наречена Kimsesizler.
Почетокот на снимањето на овој проект е закажан за понеделник, 20 јули. Главните улоги во новата серија ќе ги игра Берен Гокијилдиз, како и Кобра Сазган позната од серијалот „Кадин“. Познато е дека Ердал Бешикчиоглу исто така се приклучи на актерската екипа. Во наредните денови ќе бидат познати повеќе информации за тоа кој ќе се појави во оваа серија.

Берен Гокијилди1 (10) досега глумеше во две серии, Ана (Мајка) и Кизим (Мојата ќерка).

Режисер на серијата Kimsesizler е Надим Гуч. Медијапим е задолжен за производство, а серијата ќе се емитува на телевизијата Фокс.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*