Познато е кога започнува снимањето на втората сезона од серијата Рамо

По многу турбуленции, беше договорено да се започне со снимање на втората сезона од серијата Рамо.
Самата серија ќе има многу промени. Првата е дека отсега заплетот на серијата ќе се снима во Истанбул. Ова е една од првите решенија донесени во врска со овој проект. Самата актерска екипа претрпе (и сè уште претрпе) многу промени. Потврдено е дека Екин Туркмен, Гуркем Севиндик, Хакан Салинманш, Џемре Бајсел, Едил Фрарат и Илхан Şен ја напуштија серијата.

Во новата сезона, својата улога ќе ја имаат Олгун Шимшек и Али Сурмели, како и неколку други актери. Почетокот на снимањето на втората сезона од серијата Рамо е закажан за почетокот на август.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*