Познато е кога Забрането Јаболко се враќа на ТВ-екранот

Снимањето на голем број турски серии продолжи и сите полека се подготвуваат за новата сезона.
Новата сезона започнува во септември, а некои проекти веќе имаат потврден датум кога ќе се вратат на ТВ-екраните. Таква е ситуацијата со серијалот „Забрането јаболко“. Новите епизоди од оваа серија во Турција ќе започнат со емитување во среда, 7 септември. За потсетување, серијата беше прекината по 74-та епизода по епидемијата на коронавирус.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*