Познато е зошто немаше нова епизода од серијата Чукај на мојата врата оваа недела

Веста дека новата епизода од серијалот „Чукај на мојата врата“ нема да се емитува оваа среда, ги разжали гледачите ширум светот.
Објаснување доаѓа и од Турција. Телевизијата Фокс, која ја емитува серијата, одлучи дека сè поочекуваната епизода 5 ќе се емитува следната среда. Причината за тоа се празниците што се актуелни во Турција, и проценката на стручниот персонал во таа компанија, така што оценките биле пониски, а со тоа и пониските приходи од рекламирањето.

Кога станува збор за снимање на самите серии, таа оди без проблеми. Снимањето во Анталија беше завршено и екипата се врати во Истанбул. Работата на оваа серија продолжува утре.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*