Познатиот турски дизајнер осуден на 10 години затвор за силување!

Хакан Сур, познат турски дизајнер , беше осуден на 10 години затвор за кривично дело силување.
Окружниот суд ја потврдил пресудата на првостепениот суд. Адвокатите на обвинетиот се жалеа до Врховниот суд, тврдејќи дека сексуалниот контакт се случил во договор меѓу страните. Според Хакан, девојчето дошло во неговата куќа откако консумирало алкохол во ресторан и се согласило на врска.

Во својата кариера, Хакан работел на голем број на добро познати турски серии, од кои се издвојуваат Adini Feriha Koydum (Нејзиното име беше Фериха), Medcezir, Leyla ile Mecnun i Muhtesem Yüzyil (Сулејман Величествениот).

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*