Познатиот турски актер го завршува ергенскиот живот!

Бурга Гулсои стана познат за нашата јавност со турската серија “Љубов”.Веќе 5 години познатиот турски актер е во врска со Нилуфер Гурбуз, и на крај одлучија да направат свадба. Двојката ќе направат свадба овој септември во прилично приватна церомонија, каде што присутни ќе бидат само членови на семејството и блиски пријатели на двојката. Причината за забрзаната церемонија е непредвидената бременост на Нилуфер, која досега ја скриела од јавноста.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*