Познатиот актер од “КараСевда” станува дел од американската филмска продукција

Успехот на турскиот актер Каан Урчаниоглу ги надминува границите со тоа што оди навистина далеку. Се чини дека серијата “Бескрајна љубов” или КараСевда беше многу среќма за него и му помогна да биде подобро и повеќе запознаен во Америка, особено бидејќи оваа серија исто така ја доби и наградата Еми. Каан ги прими и првите понуди и се чини дека ќе биде дел од една серија акција и трилер. “Џек Рајан” е серијалот од 2018 година и Каан ќе учествува во некоја од неговите серии во кои ќе ја одигра улогата на Дениз.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *