Позната е новата серија на Бариш Ардуч, а позната е и неговата партнерка…

Според турските медиуми, новата турска серија со Бариш Ардуч во главната улога ќе се вика “Кузгун”. Партнерот сè уште не е избран, но според најновите вести големи се шансите дека таа ќе биде Бурџу Бириџик. Оваа турска серија ќе биде прикажана на Стар ТВ но сеуште не е познато кога ќе почне да се прикажува. Се пишуваше дека главната актерка ќе биде Синем Кобал, меѓутоа, според најновите вести, се водат преговори Бурџу Бириџик. На Бурџу и се понудени 60.000 турски лири за една епизода, но актерката, наводно, инсистира на 75.000 турски лири, поради што уште не е сигурно дали таа ќе биде партнерка на Бариш.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *