Познатата турска актерка ја открива посебната тетоважа!

Познатата турска актерка, Гонча Вуслатери, направи тетоважа на грб. Тоа е голема роза меѓу нејзините раменици. Таа сподели слика со сите нејзини следбеници во инстаграм, иако не напиша ништо за значењето на “новиот знак” во нејзиното тело.

Day. 🖤 thank u @keremaltoprak for 🌹

A post shared by Gonca Vuslateri (@goncavuslateri) onLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *