Познатата турска актерка објави фотографија кога била млада, видите колку таа се променила!

Нургул Јешилчеј е една од најпознатите турски актерки, која често е дел од розевите медиуми, како за приватниот, така и за професионалниот живот. Нургул или како што е позната кај нашата јавност како “Ѓилсерен ” од турската серија “Прампарча” е многу активена во социјалните мрежи, каде што објавува различни слики за нејзините лубители. Последната слика што актерката ја објави во Instagram, со која тој се сеќава на едно време од своето минато. Оваа слика се чини дека била извршена за време на актерската игра во турскиот серијал со наслов ” Ikinci Bahar ” . Со темна коса и сосема природно, актерката се чини дека добро се одржува, иако денес има 42 години.Инаку “Ѓилсерен” стана мајка на 29-годишна возраст од венчавката со Џем Озар, со кого таа се развела во 2011 година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *