Познатата актерка е посветена на јога, знаете која е таа?

Познатата актерка од “Парампарче”, Mинe Tугaј, е целосно посветена на јогата и се чини дека многу го поддржуват нејзините следбеници. По објавувањето на овие фотографии на социјални мрежи, таа добила илјадници коментари и допаѓања. Секогаш насмеана и со многу убаво тело, Мине секогаш ги ужива симпатиите од сите.
“Дали би дал часови за јога за другите?”- беше прашањето што ѝ е обратено најчесто на неа, главно во коментарите.

〰️➿〰️〰️🎶

A post shared by Mine Tugay (@minetugay) on

Dünya Yoga Günü kutlu olsun🙏🏻🧘🏻‍♀️💎 @feetup

A post shared by Mine Tugay (@minetugay) on

🌺

A post shared by Mine Tugay (@minetugay) on


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*