Позади камерите : Вака се снима хит серијата Карасевда(видео)

За време на снимањето на серијата „Карасевда“ на актерите навистина им било забавно. Иако во серијата има многу солзи, зад камерите има многу смеење. Тие сите се како едно големо семејство.“Карасевда”,е модерна и романтична телевизиска драма е добитничка на ЕМИ награда за најдобра ТВ новела во светот за 2017 година, многукратно наградувана и најгледана серија на балканските телевизии изминатата и оваа година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *