Погледнете што прави во приватниот живот познатиот турски актер што го обожаваше цела Македонија

Познатиот турски актер кој во Македонија беше еден од омилените актери за време на серијата „Сулејман Величествениот“ денес изгледа потполно непрепознатливо. Станува збор за Селим Бајрактар кој се прослави со неговата улога на Зумбул-ага која што ја толкуваше и која беше неизоставен дел од секоја епизода во популарната серија што цела Македонија будно ја следеше.Сепак тој во приватниот живот, но и во другите серии изгледа потполно поинаку, а како и што самиот има изјавено одвај чекал да побегне од ликот што го прослави и што го стави во одредена категорија на актерки комичари.

#ufaktefekcinayetler #selimbayraktar @selimbyraktar

A post shared by Selim Bayraktar (@selimbayraktarfann) on

Денес тој е ѕвезда во многу други турски серии каде толкува потполно различни драмски ликови, а во слободното време се занимава со адреналински спортови.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *