Погледнете колку порасна и како изгледа денес малиот Озан од “Нашата Дениз”

Речиси во секоја турска серија улога имаат малечки дечиња кои инстантно ги освојуваат симпатиите на публиката. Досега имаше многу такви, а последна во низата на која се сеќаваме е малата турска ѕвезда која ја играше улогата на Мелек. Драмата „Нашата Дениз“ се прикажуваше на неколку канали на Балканот како и кај нас, а една од улогите му припаѓа на слаткото детенце Озан кое го глуми синчето на несреќната Дениз. Неговото вистинско име е Чаглајан Дорку и сега има 10 години. Обожава да глуми пред камера и да се фотографира, а еве колку е пораснато денес ова мало фраерче.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *