Погледнете колку израснала слаткото девојче од серијата “Животот не е песна”

Дефне Јазар е вистинското име на слаткото девојче кое интерпретира како Бахар во серијата “Животот не е песна”. Таа е родена на 30 септември 2014 година и кога имала само две години, станала дел од познатата серија каде што игра со Бурку Бирицик и Биркан Сокулу. Малата актерка ги зграпчила срцата на сите гледачи од оваа серија. Иако е само 4 години, таа е една од најпознатите деца во Турција и многу се следи на социјалните мрежи. Сигурно, кога ќе порасне ќе можеме да ја видиме како актерка во некоја главна улога во турските серии!

Kocaman günaydın 😉 #defneyazar

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

@defneyazar

A post shared by Defne Yazar (@defneyazar) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *