Погледнете каква убавица е новата партнерка на Бариш Ардуч од новиот филм – беа заедно на вечера (фото)

Главните актери од новата турска серија „Гавран“, Бариш Ардуч и Бурџу Бриџик, заедно со своите партнери, се најдоа во еден ресторан во Истанбул. Двојките заедно поминале приближно седум часа во ресторанот, разговарајќи за новиот проект. На Бариш друштво му правеше неговата девојка,актеркта Гупсе Озај, додека Бурџу дојде со својот сопруг Емре Јеркин.


При излегувањето од ресторанот се сретнаа со новинарите и одговорија на нивните парашања. Бариш изјавува дека целата екипа ја знае од претходно и дека одлучиле да се најдат на вечера. На прашањето за новата серија, Бурџу и Бариш одговорија дека се уште се формира актерската екипа, како и дека се возбудени поради проектот. Гупсе Озај која се придружи на разговорот со новинарите изјави духовито во свој стил:-Им посакувам среќа во новата серија. Бурџу е многу слатка девојка, ја засакав, Бариш и тебе те засакав, вели актерката и сакана на атрактивниот турски актер.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *