Партнерот на Елчин Сангу се промени – не е Биркан Сокулу, туку…..

Конечно, актерката Елчин Сангу доби нова улога. Таа ќе игра како вампир за една многу гледана серија која се пренесува преку Интернет. Пред неколку недели, беше објавено дека нејзиниот партнер во овој проект ќе биде Биркан Сокулу, кој сите го знаеме од серијата “Животот не е песна”.

We're back 'n coming soon!

A post shared by Kerem Bursin (@thebursin) on


Сепак, според gecce.com, името Биркан е заменето со Керем Бурсин. Мораме да кажеме дека ова име не е конечно бидејќи Бурсин побарал време да размисли за понудата, а потоа да ја донесе својата одлука.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *