Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето (фото)

Турската актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, пред неколку месеци се оставија во улогата на родители. Бидејќи бебенцето им е мало, тие не отидоа на летен одмор, туку уживаат покрај базенот во својот дом. Папараците успеаја да направат неколку фотографии во нивниот двор, додека Фахрие позира, а Бурак ја фотографира.Од приложеното може да се види дека актерката во постпородилниот период има вишок килограми, а папараците случајно „фатија“ и една фотографија од бебенцето./Vistina.com.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *